homeEven voorstellen Auteur Magnetiseur Piramide Healing Workshop/Reis Mediteren Spirituele coach Tarieven Shop Echt Nieuws Kanker info Contact MagdalenaCircle

Krachtplekjen in Frankrijk met Maria Magdalena review

Boek Review/bijzondere ervaring door dit boek.

Smile2You Delfgauw 19 augustus 2018

Mooi persoonlijk verslag van een spiritueel avontuur.
Het nodigt uit om de plaatsen die beschreven staan persoonlijk op te zoeken en te ervaren.
Aanrader!!!

*

RoxyFey Hoorn 19 maart 2018

Een prachtig verhaal, geschreven met liefde en door liefde ontstaan. Liefde voor Maria Magdalena, moeder de aarde en al wat leeft en is.
Het verhaal neemt je mee op reis naar plaatsjes in Frankrijk waar MM vroeger leefde en waar zij haar liefdevolle boodschappen verkondigde. Naast dat Yvonne verteld hoe zij mooie en belangrijke missies volbrengt - het schoonmaken van krachtplekken bijvoorbeeld - is er in het boek ook plaats gemaakt voor humor, lekker eten en prachtige ontmoetingen met bijzondere mensen. Het verhaal leest heerlijk weg op de bank of buiten in de zon met een kopje thee erbij, maar pas wel op; voor je het weet is het boek uit en moet je, net als ik, wachten op deel twee ;-).

Terwijl je dit boek leest is het net alsof je er zelf bij bent en dat is wat in mijn optiek, een goede schrijfster doet!
Chapeau Yvonne!

*

Namastwilliams 30-39 jaar Brugge 29 oktober 2017

Dit boek ontdekt in een plaatselijke shop in Rennes le Chateau. Nog dezelfde avond in 4-5 uur volledig uitgelezen.
Dankzij de inzichten en ervaringen in dit prachtboek de volgende dag heel gericht de krachtplaatsen opgezocht, wat resulteerde in een bijzonder energetische en spirituele dag. Ervaringen om voor altijd mee te dragen. Sterke aanrader. Laat je leiden door de lichtenergie van Maria Magdalena rond de Roseline.
Groeten,
Wim

*

Marja 30 september 2017

Lieve Yvonne, ik vond het een geweldig boek om te lezen en wil je bedanken voor het delen van deze mooie spirituele ervaringen. Het boek leest heel gemakkelijk. Je schrijft ook heel enthousiast waardoor je nieuwsgierig blijft en wilt blijven lezen. Ik had het boek ook in 2 dagen uit. En nu wil ik mee naar Frankrijk om ook deze krachtplekken te mogen voelen.




17/09/2017
Het is een boeiend lichtvoetig spiritueel reisverslag van een inspirerende schrijfster. Het leest ontzettend vlot weg en het heeft mij van het begin tot het eind geboeid. Het is haar eerste boek. Vooral het verhaal hoe haar levensweg is verlopen en hoe zij zich spiritueel heeft ontwikkeld sprak mij zeer aan. Ik vind het een aanrader voor mensen die zich interesseren voor spiritaliteit, Frankrijk en de mythe rond Maria Magdalena.
Antoinette

*

14/09/2017
Hoi Yvonne, ik heb zojuist de laatste bladzijde gelezen van jouw boek...
Wow...ik ben diep onder de indruk van dit intrigerende reisverslag en jouw levensverhaal.
Wat een prachtige levensopdrachten heb jij mogen verrichten. Wat een bijzonder mens ben jij! En wat een prachtige gaven heb jij gekregen.
En wat een moed heb jij om deze buitengewone ervaringen openbaar te maken... Maar ik ben blij dat je dit gedaan hebt!!
Je hebt een pakkende schrijfstijl, waardoor je nieuwsgierigheid wekt tot de laatste bladzijde! Je kunt het boek bijna niet meer loslaten! Hahaha
Het reisverslag zag ik als een film voor mij. Enorm boeiend en fascinerend. Het deed mij inderdaad denken aan de film van de Da Vinci code. Dit werd nog versterkt door de achtergrondinformatie die tussendoor gegeven werd (net als in de da Vinci code door de hoofdrolspelers).
Het boek heeft mij diep geraakt en de uitwerking ervan zal zeker invloed hebben op mijn (kijk op het) leven...
En...ik wil naar Frankrijk!!!
Dankjewel voor dit kijkje in jouw bijzondere leven
Wil



14/09/2017
Na het lezen van dit boek wil je gewoon naar Frankrijk afreizen om al die historisch plekken te bezoeken.
Esther

*

09/09/2017
Een reis naar een voor velen onbekende wereld. Ik raad dit product aan
Als je op zoek bent naar een boek over "liefde", universele liefde, dan is dit boek zeker een aanrader! Yvonne schrijft een boeiend lichtvoetig reisverslag, waarin de nadruk niet zozeer op de reis ligt als wel op het spirituele van deze reis. Je maakt kennis met haar liefde voor zichzelf en de wereld en haar verbinding met de universele liefde van al dat is. Waarbij ze haar ervaringen krachtig omschrijft, hoe ze zich hier in verbindt met, voor de meeste mensen niet alledaagse werelden. Een inspirerend boek, als je er voor open staat. Wat ik wel een beetje mis is het verhaal van haar tochtgenoot en levensgezel, een voorwoord van hem zou zeker een verrijking kunnen zijn voor mijn gevoel..
Nico Schagen



08/09/2017
Heb het boek pas aangeschaft en leest lekker weg. Geen ingewikkeld gedoe maar een prachtig spiritueel reisverslag. Als eerste boek van haar kan ik zeggen dat het een mooi en krachtig verhaal is en lekker leesbaar.
Carla

*

04/09/2017
Lieve Yvonne, ik heb het boek al uit! Heel inspirerend en indrukwekkend hoe jij dit allemaal voelt dank je wel, misschien leuk voor de tweede druk een kaart illustratie vd krachtplekken die je beschrijft.
xx marielle